De passie voor whisky is bij ons ontstaan tijdens een rondreis in Schotland bij een bezoek aan de distilleerderij van Glenfiddich, en heeft ons sindsdien niet meer losgelaten. Het aantal distilleerderijbezoeken is ondertussen flink opgelopen, wat ons alleen maar meer kennis en inzicht in het hele gebeuren van de whisky produktie heeft gegeven. Regelmatig zijn er bij ons whiskytastings waar zowel de beginner als de kenner van whisky op een aangename manier zijn kennis kan verrijken.

De verscheidenheid aan geuren en smaken die men in een whisky kan terug vinden zijn  bijna eindeloos, alsook  het aantal soorten whisky. Van single malt tot blended whisky, grain whisky, single cask, cask strength, vatted malt…

Door de vele geur- en smaak verschillen leent de whisky zich dan ook perfect om geschonken te worden bij allerlei vis-en vleesgerechten, zelfs nagerechten. Whisky en chocolade zijn een perfecte afsluiter van een whiskymenu, welke wij steeds meer vraag naar krijgen. Snuister eens rond in onze whiskykaart, maar het zou best kunnen dat die ondertussen  weeral wat groter is wanneer u ons een bezoekje brengt.