Taste.whiskyevent

Whisky tasting op verplaatsing in heel Vlaanderen

De persoon achter Taste.whiskyevent is Bart Messiaen, woonachtig te Merelbeke bij Gent. Bart is reeds meer dan 15 jaar gepassioneerd proever van whisky en deelt deze passie graag met andere liefhebbers. Deze passie ging zelf zo ver dat hij enkele jaren terug ‘the Golden Oak - whiskyclub’ oprichtte. Zijn ‘hobby’ is tot zover uit de hand gelopen dat tal van whiskyimporteurs en winkels graag beroep op hem doen om zijn gedrevenheid en kennis te delen met anderen.

Naast de professionele sector wordt Bart ook heel graag gezien bij geïnteresseerden thuis, bij verenigingen, whiskyclubs en bedrijven in gans Vlaanderen. Dit concept zorgt er voor dat de proevers zich niet ver hoeven te verplaatsen wat natuurlijk heel makkelijk en veilig is. Op locatie in de buurt proeven komt trouwens enkel maar ten goede aan de sfeer: iedereen voelt zich al snel (letterlijk en figuurlijk) thuis.
Naast whiskytastings kan je ook terecht voor: whiskybar, gin bar, aansluitende bar bij tasting of een event, foodpairing, als whiskyspeaker bij een diner, enz…
Bart stemt graag zijn tastings af op wat de proevers exact wensen: hij houdt rekening met budget, inhoud en interesses van de proevers.