In het prachtige interieur van onze winkel kunt u terecht voor de fijnere geneugten des levens. Dé speciaalzaak voor wijn en fijne alcohols.

Exclusieve Cognacs, Porto, Sherry, Likeur, Calvados, Tequila, Rum, Eau De Vie
Armagnac, Grappa
Meer dan 30 soorten Gin
Assortiment van meer dan 400 soorten Single Malt Whisky’s.
Een uitgelezen selectie fijne Champagnes.
Franse, Spaanse, Italiaanse en Portugese wijnen.
Canadese Icewine.
Onze winkel heeft het gedroomde interieur om de klanten op een gezellige manier te kunnen ontvangen en om uw wijnen e.a. te kiezen. Luca vins te Oostkamp, nabij Brugge besteedt de grootste zorg aan het selecteren van wijnen, champagne, malt whisky, aperitieven, ...

Onze witte, rode en rosé wijnen bestaan in allerhande klasses, u vindt bij ons Franse wijn, Italiaanse wijn, Spaanse wijn, Portugese wijn. Wij hebben meer dan 400 soorten malt whisky’s in voorraad, niet alleen voor de malt whisky-kenners en malt whisky verzamelaars maar ook voor de gewone liefhebbers die graag een klasse malt whisky willen.

In onze wijnhandel vindt u ook naast wijn en malt whisky ook champagne, cognac, rum, tequila, allerhande aperitieven en likeuren. Luca vins staat garant voor klasse en kwaliteit in niet alleen wijn en Malt Whisky.

Wij hopen u vlug eens bij Luca vins te mogen verwelkomen. Onze winkel is gelegen op een 500m van de E40 Gent – Brugge – Oostende (Afrit 9 richting Hertsberge).