Drankenwereld, zoveel meer dan een webshop

Ontstaan vanuit een ontembare fascinatie voor gedistilleerde dranken is Drankenwereld een logische realisatie. Boris Wassenaar is de ondernemer achter Drankenwereld die na de hotelschool het horecaleven indook. Eerst als projectleider bij cateringbedrijven en daarna in de bediening bij verschillende gastronomische restaurants. Na meer dan 10 jaar horeca-ervaring volgde er 6 jaar als vakleerkracht in verschillende hotelscholen. Door het bezoeken van whiskyfestivals groeide een mooie collectie single malt whisky’s en ontstond het idee om een webshop te starten in sterke dranken.

Katja Wassenaar zorgt tegenwoordig bij Drankenwereld voor de foto’s op de website, beheert de mailing en staat in de winkel voor u klaar waar we een beeld geven waar Drankenwereld voor staat. U kan hier ruiken en proeven van verschillende dranken en zo nieuwe dingen ontdekken. Drankenwereld bestaat bijna 4 jaar en is met een gevarieerd aanbod inmiddels een vaste waarde op het internet.

Constant zijn wij onze website aan het optimaliseren om het gebruiksgemak voor onze klanten te verbeteren. Voor professionele klanten hanteren wij scherpere tarieven: contacteer ons voor de voorwaarden via het contactformulier. Wij blijven zoeken naar nieuwe dranken om ons aanbod zo origineel mogelijk te houden. Omdat wij hoofdzakelijk verzenden, proberen wij zoveel mogelijk te recycleren om onze ecologische voetafdruk te beperken. Wij verpakken uw flessen met de grootste liefde en verzenden gratis vanaf € 100.

"You never get a second chance to make a first impression".

Slainte!